Kamer “Fluorine”

Breekbaar blauw, indigoblauw, waterblauw: deze kamer onthult haar reeks blauwe afbeeldingen.

Net als Aladdin word je gewiegd door “blauwe droom”, deze nieuwe wereld in kleur, een nieuw leven, een paradijs van duizend nachten met of zonder slaap. Een authentieke dromenvanger.

Kenmerken

  • Badkamer met wastafels, douche en WC
  • Flatscreen TV
  • Wifi

Beschikbaarheid

Het huis en zijn faciliteiten

Het terras biedt een prachtig uitzicht over de vallei van de Warche.

Het huis heeft Wifi.

Volledig ingerichte keuken tot uw beschikking!

Wilt u genieten van een pizza of lekker eten besteld bij een cateraar? De ingerichte keuken staat tot uw beschikking! Drankjes ter plaatse zijn ook verkrijgbaar (speciale bieren, wijnen, champagne, bruisend water, enz.). Eet smakelijk !

Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Hoe zit het met een massage?

MassageEen ontspannen reis omringd door de geur van heerlijke olie, gepaard gaand met het aanraken van uw lichaam. Een regelmatige massage verbetert uw lichamelijk en psychologisch evenwicht, ontpant uw vastzittende en stijve spieren en verzekert u van een moment van plezier en welzijn. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen: olië, poeder of hete stenen. De zachte, omhullende, ontspannende of soms meer verkwikkende behandeling staat synoniem voor een moment van sereniteit en innerlijke rust.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen: olië, poeder of hete stenen. Hij zal je bedanken voor het! De zachte, omhullende, ontspannende of soms meer verkwikkende behandeling staat synoniem voor een moment van sereniteit en innerlijke rust.

Kiest u voor het Marokkaanse bad? Hier beleeft U gedurende 3 uur volledige ontspanning door middel van massages, scrubs en geuren die speciaal voor u zijn uitgezocht. Geniet van uw verblijf in Le Sorbier in combinatie met een behandeling!