Massage en wellness

EN WAT DENKT U VAN EEN MASSAGE?

Een ontspannen reis omringd door de geur van heerlijke olie, gepaard gaand met het aanraken van uw lichaam. Een regelmatige massage verbetert uw lichamelijk en psychologisch evenwicht, ontpant uw vastzittende en stijve spieren en verzekert u van een moment van plezier en welzijn. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen: olië, poeder of hete stenen. De zachte, omhullende, ontspannende of soms meer verkwikkende behandeling staat synoniem voor een moment van sereniteit en innerlijke rust.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen: olië, poeder of hete stenen. Hij zal je bedanken voor het! De zachte, omhullende, ontspannende of soms meer verkwikkende behandeling staat synoniem voor een moment van sereniteit en innerlijke rust.

Kiest u voor het Marokkaanse bad? Laat uzelf naar 2 uur volledige ontspanning glijden door massages, scrubs en geuren die speciaal voor u uit de Orient komen. Geniet van uw verblijf in Le Sorbier in combinatie met een behandeling!

Ontspan in onze high-end buitenspa!

Een oase van welzijn die het hele jaar door toegankelijk is.

De geavanceerde geavanceerde techniek van de “Softub” spa is geïnspireerd op hydrotherapie. De krachtige massagestralen, verstelbaar, richtbaar en individueel, bieden u ontspanning, energie en sereniteit. U heeft de keuze tussen verschillende programma’s met verschillende effecten: warm, bubbelend, zacht, stimulerend… Het lichaam wordt gericht gemasseerd dankzij de effectieve positionering van de sproeiers. Een warmwatermassage activeert op natuurlijke wijze de afweer van het lichaam. Dankzij hydrotherapie worden zowel lage rug- als gewrichtspijn verlicht. Softub stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme, waardoor de algemene gezondheid verbetert.

Een bubbelbad in de Softub-spa helpt endorfine vrij te maken, vermindert op natuurlijke wijze pijn en geeft een echt gevoel van welzijn. De massage verwijdert spierspanning en ontspant de onder druk staande lichaamsdelen.
Alles in een rustgevende sfeer met LED-verlichting geïntegreerd in de structuur van het zwembad.
De leds zijn verstelbaar om verschillende sferen te creëren en volledig deel te nemen aan uw ontspanning. De kleurkeuze schommelt tussen rustgevend oranje, verkwikkend blauw, energiek groen en zeven andere kleuren met verschillende eigenschappen.
Verwen jezelf !