Gastenkamers Le Sorbier

tussen Ardennen en Hoge Venen
MONT - MALMEDY
3 KAMERS 2 PERS
1 VAKANTIEWONING 12 PERS

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Charles en Marilène Lodomez

Welkom

Een ziel, een sfeer, een kunst van leven.

In het hart van de Ardennen, dichtbij de Hoge Venen, biedt ‘Le sorbier’ U een moment om van het leven te genieten, een complete onderdompeling in rust en ontspanning, een verandering van lucht.

Alles is aanwezig voor een gelukzalig makend verblijf. U glijdt in een cocon om te veranderen in een bourgondiër, of in een dappere wandelaar voor de meer actieveling. Lichaamsmassages met etherische oliën zijn op aanvraag beschikbaar. ‘Le Sorbier’ is een klein stukje paradijs waar alle engelen zijn toegestaan. Kom binnen…

Charles en Marilène Lodomez handtekening

Het huis en zijn faciliteiten

Het terras biedt een prachtig uitzicht over de vallei van de Warche.

Het huis heeft Wifi.

Volledig ingerichte keuken tot uw beschikking!

Wilt u genieten van een pizza of lekker eten besteld bij een cateraar? De ingerichte keuken staat tot uw beschikking! Drankjes ter plaatse zijn ook verkrijgbaar (speciale bieren, wijnen, champagne, bruisend water, enz.). Eet smakelijk !

Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Hoe zit het met een massage?

MassageEen ontspannen reis omringd door de geur van heerlijke olie, gepaard gaand met het aanraken van uw lichaam. Een regelmatige massage verbetert uw lichamelijk en psychologisch evenwicht, ontpant uw vastzittende en stijve spieren en verzekert u van een moment van plezier en welzijn. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen: olië, poeder of hete stenen. De zachte, omhullende, ontspannende of soms meer verkwikkende behandeling staat synoniem voor een moment van sereniteit en innerlijke rust.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen: olië, poeder of hete stenen. Hij zal je bedanken voor het! De zachte, omhullende, ontspannende of soms meer verkwikkende behandeling staat synoniem voor een moment van sereniteit en innerlijke rust.

Kiest u voor het Marokkaanse bad? Hier beleeft U gedurende 3 uur volledige ontspanning door middel van massages, scrubs en geuren die speciaal voor u zijn uitgezocht. Geniet van uw verblijf in Le Sorbier in combinatie met een behandeling!